Ekrandan Haberler - 17-23 Haziran 2024 - Beklenen Kral

24 Haziran 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 17-23 Haziran 2024



Haber Başlıkları
- Mezarlık (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'den ilk kare
- Rüzgara Bırak (Çekimlerine başlandı)
- Son of a Rich (Okuma provası yapıldı)
- Umami Kaynama Noktası (Yeni film/Başroller)

---

Mezarlık - Netflix



Başrolünde Birce Akalay'ın yer aldığı Mezarlık'ın ikinci sezon çekimlerine başlandı.

---

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'den ilk kare



Yeni sezonda Now'da ekrana gelecek bir dizide başrolleri paylaşacak olan Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'den birlikte ilk kare Fas'ta geldi.

---

Rüzgara Bırak



Başrollerinde Hande Erçel ve Barış Arduç'un yer aldığı Türk filmi Rüzgara Bırak'ın çekimlerine başlandı. 

Filmin konusu şöyle: Ege Yazıcı (Barış Arduç) ile Aslı Mansoy (Hande Erçel) Yazman Şirketler Grubu’nun iki veliahdıdır. şirketler grubunun CEO’luğunu yürüten Aslı İstanbul’da, Ege ise Çeşme’de yaşamaktadır. Yıllar sonra bu ikili karşı karşıya gelir. Nedeni de batma tehlikesi yaşayan şirketin geleceğidir. Yurt dışından sonra Çeşme’de yaşanmaya başlayan Ege’nin sörf okulu kurduğu koya dev bir otel yapılmasına izin vermesi kısa vadede şirketi kurtarmak için en önemli adım olacaktır. Aslı yönetim kurulunun toplantısının ardından bir maceraya atılır. Şehirli Aslı ile Çeşme’de bir doğa savaşçısı olarak keyifli bir hayat süren Ege yıllar sonra buluşur. Bu başta zıt gibi görünen iki genç şirketlerine mi, sörf koyuna mı yoksa birbirlerine mi sahip çıkacaklard

---

Son of a Rich



Başrollerinde Kerem Bürsin ve Melis Sezen'in yer aldığı Türk filmi Son of a Rich'in okuma provası yapıldı. Ecem Özkaya, Sadi Celil Cengiz, Efekan Can, Evliya Aykan, Değer Soysal ve Eda Şölenci’nin de kadrosuna dahil olduğu film, zengin bir iş insanının şımarık oğlu Mete’nin, babasının onu 16. yüzyıl Osmanlı şehrinde bir hizmetkar olarak reenkarne olduğuna inandırdığı bir hikâyeyi anlatıyor.

---

Umami Kaynama Noktası



İngiliz, Boiling Point filminden uyarlanan Umami Kaynama Noktası filminin başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Burak Deniz ve Öykü Karayel oldular. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan filmi, Emre Şahin yönetecek. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder