Ekrandan Haberler - 3-9 Haziran 2024 - Beklenen Kral

10 Haziran 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 3-9 Haziran 2024



Haber Başlıkları
- Yalı Çapkını (Kadroda üç ayrılık/Bir geri dönüş)
- Kızılcık Şerbeti (Kadroda üç ayrılık)
- Taş Kağıt Makas (Kadroda iki ayrılık)
- Teşkilat (Kadroda başrol ayrılığı) 
- Mezarlık (Yeni sezon çekimleri)
- İlk ve Son 2 (Yeni başroller)
- Kötü Kan (Kadın başrol)
- Siyah Kalp (Kadın başrol)
- Deha (Yeni dizi/Başroller)

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı, sezon finali yaparak ekrana ara veren Yalı Çapkını kadrosuna, Emre Altuğ geri döndü. Buse Kahraman, Baran Bölükbaşı ve Ediz Akşehir ise diziye veda ettiler. 

---

Kızılcık Şerbeti - Show TV



Başrollerinde Barış Kılıç, Müjde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı, sansasyonel bir sezon finaliyle ekrana ara veren Kızılcık Şerbeti kadrosuna Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı ve Serkan Tınmaz veda ettiler. 

---

Taş Kağıt Makas - Kanal D



Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk ve Burak Yörük'ün yer aldığı ters köşeli bir sezon finaliyle ekrana ara veren Taş Kağıt Makas kadrosuna Hande Ataizi ve Aytaç Uşun veda ettiler.

---

Teşkilat - TRT 1



Başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Teşkilat kadrosuna başrollerden Murat Yıldırım yayınlanan sezon finali bölümünde veda etti. 

---

Mezarlık - Netflix

Başrolünde Birce Akalay'ın yer aldığı Mezarlık'ın ikinci sezon çekimleri başladı.

---

İlk ve Son 2 - BluTV



İlk serisinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin başrollerinde olduğu İlk ve Son'un ikinci serisinin başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre, Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe oldular.

---

Kötü Kan - Now



Erkek başrolünün Ertan Saban olduğu daha önce ilan edilen yeni sezon dizilerinden Kötü Kan'ın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Damla Sönmez oldu.

---

Siyah Kalp - 



Tims&B'nin yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğü Siyah Kalp dizisinin kadın başrolü Ece Uslu oldu. Daha önce erkek başrolünün Kerem Alışık olduğu ilan edilen ve kanalı belli olmayan diziden, Birsen Altuntaş haberine göre Kerem Alışık ayrılma kararı aldı.

---

Deha - Show TV



Ay Yapım'ın Show TV için hazırlıklarını sürdürdüğü Deha'nın başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre Aras Bulut İynemli ve Devrim Özkan oldular. Senaryosu Damla Serim tarafından kaleme alınan dizinin temmuz ayında sete çıkması planlanıyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder