Ekrandan Haberler - 15-21 Temmuz 2024 - Beklenen Kral

22 Temmuz 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 15-21 Temmuz 2024



Haber Başlıkları
- Arka Sokaklar (Kadroda bir ayrılık)
- Sandık Kokusu (Yeni erkek başrol)
- Pera Palas'ta Gece Yarısı (İkinci sezon tarihi)
- Kötü Kan (Çekimlerine başlandı)
- Hayat Hırsızı (Çekimlerine başlandı)
- Rüzgara Bırak (Çekimleri tamamlandı)
- Umami Kaynama Noktası (Disney+'da)
- She Said Yes (Çekimlerine başlandı)
- Her Şeyin Başı Merkür (Yeni film/Başroller)

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Oya Okar'ın bulunduğu Arka Sokaklar kadrosuna, Emre karakterine hayat veren Oğuz Peçe veda etti. 

---

Sandık Kokusu - Show TV



Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip Memili'nin yer aldığı Sandık Kokusu'nun yeni erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Engin Öztürk oldu.

---

Pera Palas'ta Gece Yarısı - Netflix


Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın ikinci sezonu, 12 Eylül'de Netflix'te yayında olacak.

---

Kötü Kan - Now



Başrollerinde Damla Sönmez ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kötü Kan'ın çekimlerine başlandı. Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınan dizinin yönetmeni, Çağatay Tosun. 

---

Hayat Hırsızı - Now



Başrollerinde Cemre Baysel ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Hayat Hırsızı'nın çekimlerine başlandı. 2012 Brezilya yapımı Avenida Brasil dizisinden Aybike Ertürk tarafından uyarlanan dizinin yönetmeni ise Hilal Saral.

---

Rüzgara Bırak



Başrollerinde Hande Erçel ve Barış Arduç'un yer aldığı Türk filmi Rüzgara Bırak filminin çekimleri tamamlandı. 

---

Umami Kaynama Noktası



Başrollerinde Öykü Karayel ve Burak Deniz'in yer aldığı Türk filmi Umami Kaynama Noktası, Birsen Altuntaş haberine göre geçtiğimiz sezon tüm dizi ve film alımlarını durduran Disney+'ın yeniden alım yapmaya başlamasıyla birlikte anlaştığı ilk yapım oldu. 

---

She Said Yes - Netflix



Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Cansu Tosun ve Nursel Köse'nin olduğu, kadrosunda ayrıca Beritan Balcı, Sinan Güleç, Katja Riemann, Caroline Daur, Meral Perin, Mehmet Ateşçi ve Alperen Şahin gibi isimlerin olduğu Netflix Almanya yapımı Türk filmi She Said Yes'in çekimlerine Kapadokya'da başlandı. Büyük bir kısmı Türkiye’de geçen ve Türk ekiplerle hayata geçirilecek film Hamburg’dan İstanbul’a uzanan bir hikayeyi konu alıyor.

---

Her Şeyin Başı Merkür



SKY Films'in yapımcılığını üstlendiği Ayşe Balıbey tarafından kaleme alınan Türk filmi Her Şeyin Başı Merkür'ün başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Sinem Kobal ve Alp Navruz oldular. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder