Ekrandan Haberler - 22-28 Temmuz 2024 - Beklenen Kral

29 Temmuz 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Temmuz 2024



Haber Başlıkları
- Şahmaran (İkinci sezon başlama tarihi)
- Ayak İşleri (4. sezon tanıtımı)
- Kör Nokta (Başrollerden ilk kare)
- Deha (Kadın başrol ayrılığı)
- Güzel Aşklar Diyarı (Yeniz dizi/Başroller)
- Adım Farah (İtalya'da yayınlanacak)
- Kadın (Brezilya'da yayınlanacak)
- Ebru Şahin ve Murat Yıldırım okuma provası yaptı
- Aşkın Yüzü (Çekimleri tamamlandı)
- Umami Kaynama Noktası (Çekimlerine başlandı)
- Gölgede 39 Derece (Çekimlerine başlandı)

---

Şahmaran - Netflix



Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Şahmaran'ın ikinci sezonu 8 Ağustos'ta Netflix'te yayında olacak.

---

Ayak İşleri - Gain



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın yer aldığı Gain dizisi Ayak İşleri'nin dördüncü sezon tanıtımı yayınlandı.

---

Kör Nokta - Atv



Osman Sınav'ın Atv için hazırlıklarını sürdürdüğü Kör Nokta başrolleri Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz'dan birlikte ilk kare geldi. Dizide, Gece ve Aslım adındaki iki genç kızın hikâyesini merkezine alarak, büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan aşk, ihanet ve entrika olaylarını konu alacak.

---

Deha - Show TV




Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Devrim Özkan'ın yer aldığı, çekimlerine başlanan Deha'da çekimlere başlama öncesinde önemli bir ayrılık yaşandı. Bir sezon önce Ay Yapım'la dört yıllık anlaşma imzalayan Devrim Özkan başrolünde olduğu diziden, bir anda hikaye değişikliği yapılması sebebiyle ayrıldı. Dizide Aras Bulut İynemli'ye Ahsen Eroğlu eşlik edecek.

---

Güzel Aşklar Diyarı - Kanal D



Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyan, ilk iki bölümünü de kendisinin çekeceği Kanal D'nin yeni sezonda ekrana gelecek dizilerinden Güzel Aşklar Diyarı'nın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül oldular. Kadrosunda ayrıca Halil Ergün, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi önemli isimlerin de olduğu Kapadokya'da çekilecek dizinin çekimlerine birkaç gün içerisinde başlanacak.

---

Adım Farah

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı, efsane bir ilk sezonun ardından ne yazık ki ilgi duyulmayan hikaye değişikliği sebebiyle ikinci sezonunu erken finalle kapatmak zorunda kalan Adım Farah, Raninitv'de yer alan habere göre İtalya medya şirketi Mediaset Italy tarafından ülkede yayınlanmak üzere lisanslandı. 

---

Kadın

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kadın, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Brezilya'da yayın yapan Record TV'de yayınlanmaya hazırlanıyor.

---

Ebru Şahin ve Murat Yıldırım okuma provası yaptı 



TMC Film'in Now için hazırlıklarını sürdürdüğü, başrollerinde Ebru Şahin ve Murat Yıldırım'ın olduğu, ismi henüz belli olmayan dizinin okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı.

---

Aşkın Yüzü



Başrollerinde Onur Seyit Yaran ve Helin Kandemir'in yer aldığı Türk filmi Aşkın Yüzü'nün çekimleri tamamlandı.

---

Umami Kaynama Noktası - Disney+



Başrollerinde Öykü Karayel ve Burak Deniz'in yer aldığı Disney+'da yayınlanacak Türk filmi Umami Kaynama Noktası'nın çekimleri tamamlandı.

---

Gölgede 39 Derece



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Türk filmi Gölgede 39 Derece'nin çekimlerine başlandı.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder