Ekrandan Haberler - 24-30 Haziran 2024 - Beklenen Kral

1 Temmuz 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 24-30 Haziran 2024



Haber Başlıkları
- İlk ve Son (İkinci sezon okuma provası)
- Bahar (Yunanistan'da)
- Kardeşlerim (Yunanistan'da)
- Şehrazad (Kadroda yeni bir isim)
- Kalpazan (Yeni dizi/3. kez başroller)
- Esas Oğlan (Yeni dizi/Başroller)
- Sürgünler (Yeni dizi/Başroller)
- Yasak Aşk (Yeni dizi/Erkek başrol)
- Dünya Güzellerim Tatilde (Başlıyor)

---

İlk ve Son - BluTV



Başrollerinde Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin olduğu İlk ve Son'un ikinci sezon okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı. İlk sezonunda Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin başrollerde olduğu dizinin senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınırken, yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenecek.

---

Bahar - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar, 1 Temmuz itibariyle Yunanistan'un Skai TV kanalında aynı isimle yayınlanmaya başlıyor.

---

Kardeşlerim



Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Halit Özgür Sarı, Onur Seyit Yaran, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı kısa süre önce ekrana veda eden Kardeşlerim, yakında Yunanistan'ın Alpha TV kanalında aynı isimle yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Şehrazad - Atv



Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in yer aldığı Şehrazad kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Emel Çölgeçen dahil oldu.

---

Kalpazan - Show TV



O3 Medya'nın Show TV için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosu Mahir Erol tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı Kalpazan'ın başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre daha önce iki defa daha partnerlik yapan Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul oldular. Dizinin kanalı henüz resmileşmese de Show TV'de ekrana gelmesi olası.

---

Esas Oğlan - Gain




BKM'nin Gain için hazırlıklarını sürdürdüğü, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturacağı 8 bölümlük Esas Oğlan'ın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Hadise, Seda Bakan, İlhan Şen ve Şükrü Özyıldız oldular. Dizide hayatlarının aşkını arayan iki kadının hikayesi anlatılacak.

---

Sürgünler - Tabii



İkinci Yeni Yapım tarafından Tabii için hazırlıkları sürdürülen, senaryosu Volkan Sümbül tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin'in oturacağı dönem dizisi Sürgünler'in başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Ezgi Şenler ve Oktay Çubuk oldular. Dizide, Dizide 2. Dünya Savaşı sebebiyle Fransa‘daki mühendislik eğitimini yarıda kesip Antep’e, ailesinin yanına dönmek zorunda kalan Halil Şahinoğlu’nun hikâyesi anlatılacak.

---

Yasak Aşk - Atv



Tims&B'nin Atv için hazırlıklarını sürdürdüğü, Adana'da çekilmesi planlanan Yasak Aşk'ın erkek başrolü, Erkan Petekkaya oldu. 

---

Dünya Güzellerim Tatilde - Show TV



Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'in dünyanın dört bir yanını gezeceği Dünya Güzellerim Tatilde, 4 Temmuz Perşembe başlıyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder