Ekrandan Haberler - 8-14 Temmuz 2024 - Beklenen Kral

15 Temmuz 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 8-14 Temmuz 2024



Haber Başlıkları
- Şahmaran (İkinci sezon tarihi)
- Kan Çiçekleri (Zaman atlaması)
- Yabani (Karadağ'da yayınlanacak)
- Ayazın Sonu Güneş (Yeni günlük dizi/İlk tanıtım)
- Esas Oğlan (Setten ilk kareler)
- Siyah Kalp (Çekimlerine başlandı)
- Kötü Kan (Okuma provası yapıldı)
- Şahane Hayatım (İspanya'da)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Üç ülkede)
- Kara Sevda (Venezuela'da)
- Metruk Adam (Türk filmi/Erkek başrol)

---

Şahmaran - Netflix



Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Şahmaran, ikinci sezonuyla 8 Ağustos'ta Netflix'te yayında olacak.

---

Kan Çiçekleri - Kanal 7



Başrollerinde Yağmur Ünsal ve Barış Baktaş'ın olduğu Kan Çiçekleri, Birsen Altuntaş haberine göre üçüncü sezonuna beş yıllık bir zaman atlamasıyla Mardin'de başlayacak. Dizinin kadrosuna ayrıca altı yeni karakter dahil olacak.

---

Yabani - Now

Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Yurdaer Okur, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi'nin paylaştığı Yabani, yakında Karadağ'da Divlje srce adıyla Novam TV'de yayınlanmaya başlanacak.

---

Ayazın Sonu Güneş - Kanal D



Başrollerinde Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu'nun yer aldığı yeni günlük dizi Ayazın Sonu Güneş'in ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Esas Oğlan - Gain



Başrollerinde Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman'ın yer aldığı Esas Oğlan setinden ilk kareler servis edildi.

---

Siyah Kalp - Show TV



Başrollerinde Ece Uslu, Burak Sergen, Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar ve Aras Aydın'ın yer aldığı Show TV dizisi Siyah Kalp'in çekimlerine başlandı.

---

Kötü Kan - Now



Başrollerinde Damla Sönmez ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kötü Kan'ın okuma provası yapıldı.

---

Şahane Hayatım



Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın yer aldığı Şahane Hayatım, İspanya'da yayın yapan Teleicnco kanalında Una Vida Perfecta ismiyle yayında yayınlanmaya başlanacak.

---

Doğduğun Ev Kaderindir

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir,  ABD'de Passions, Kazakistan'da Qazakstan TV ve Gana'da Adom TV'de yayınlanacak ve diziyi satın alan ülke sayısı böylece dünya çapında 90'ı aşmış olacak.

---

Kara Sevda

Başrollerinde Neslihan Atagül, Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kara Sevda, yakında Venezuela'da da yayınlanmaya başlanacak.

---

Metruk Adam



OGM Pictures'in hazırlıklarını sürdürdüğü, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturacağı, senaryosu Murat Uyurkulak ve Deniz Madanoğlu tarafından kaleme alınan Türk filmi Metruk Adam'ın erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Mert Ramazan Demir oldu. Filmde, haksızlığa uğramış bir adamın duygısal hikayesi işlenecek.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder