Ekrandan Haberler - 5-11 Ağustos 2024 - Beklenen Kral

12 Ağustos 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 5-11 Ağustos 2024



Haber Başlıkları
- Arka Sokaklar (Kadroda yeni bir isim)
- Yalan (Kadroda yeni bir isim)
- Yabani (İkinci sezon tanıtımı)
- Yalı Çapkını (Brezilya'da üç günde TOP 10'da)
- Siyah Kalp (Setten ilk kareler)
- Güzel Aşklar Diyarı (Çekimlerine başlandı)
- Ayrılık da Sevdaya Dahil (Kadın başrol)
- Dönüş (Kadın başrol)
- Geleceğe Mektuplar (Erkek başrol)
- Holding (Kadroda yeni bir isim)
- Aşk, Evlilik, Boşanma (Kadroda yeni bir isim)
- Kıvanç Tatlıtuğ yine bir Ay Yapım dizisinde
- Sevmek Yüzünden (Netflix'te)
- Gölgede 39 Derece (Çekimleri tamamlandı)
- Her Şeyin Başı Merkür (Çekimlerine başlandı)

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, emniyet müdürü karakteriyle Ebru Cündübeyoğlu dahil oldu.

---

Yalan - Kanal D



Başrollerinde Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Yalan kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre savcı karakteriyle Gökberk Demirci dahil oldu.

---

Yabani - Now



Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Yurdaer Okur, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Rojbin Erden ve Şebnem Hassanisoughi'nin yer aldığı Yabani'nin ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını, yayınlanmaya başladığı Brezilya'nın dijital platformlarından MAX'de üç günde TOP 10 listesine yerleşmeyi başardı.

---

Siyah Kalp - Show TV




Başrollerinde Ece Uslu, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Genco Özak, Leyla Tanlar, Derin İnce, Bülent Polat ve Işıl Yücesoy'un yer aldığı Siyah Kalp setinden ilk kareler servis edildi.

---

Güzel Aşklar Diyarı - Kanal D



Başrollerinde Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı, Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyan Güzel Aşklar Diyarı'nın çekimlerine başlandı.

---

Ayrılık da Sevdaya Dahil - Netflix



Erkek başrolünün İbrahim Çelikkol olduğu daha önce ilan edilen Netflix'in yeni dizilerinden Ayrılık da Sevdaya Dahil'in kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Emine Meryem oldu.

---

Dönüş - Atv



O3 Medya'nın Atv için hazırlıklarını sürdürdüğü, Hülya Bilban'ın hem yazıp hem de yöneteceği Dönüş'ün kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Asayiş Şube Müdürü karakteriyle Burcu Özberk oldu.

---

Geleceğe Mektuplar - Netflix



O3 Medya'nın Netflix için hazırlıklarını sürdürdüğü, PTT’nin mektup yazma alışkanlığının tekrar hatırlatmak için 2002 yılında başlattığı ve herkesin dilediği kişiye yazdığı mektupların 20 yıl sonra adresine teslim edildiği kampanyasından yola çıkılarak Rana Denizer tarafından yazılan Geleceğe Mektuplar dizisinin erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Onur Tuna oldu. 8 bölümlük diziyi Can Ertürk yönetecek.

---

Holding - Atv



Musa Uzunlar, Macit Koper ve Ali İl'in kadrosunda olduğu daha önce duyurulan ve henüz başrolleri netleşmeyen Holding kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Bade İşçil de dahil oldu. Deniz Yılmaz'ın yöneteceği dizide, “İnsani bir kapitalizm mümkün müdür?” sorusuna cevap aranacak.

---

Aşk, Evlilik, Boşanma - Now



Karga Seven Pictures tarafından Now için hazırlıkları sürdürülen, 2021 Kore yapımı Love (ft. Marriage and Divorce)'dan Rahşan Çiğdem İnan tarafından uyarlanan Aşk, Evlilik, Boşanma dizisinin kadrosunda belli olan ilk isim, Birsen Altuntaş haberine göre Bennu Yıldırımlar oldu. Diziyi Deniz Yorulmazer yönetecek.

---

Kıvanç Tatlıtuğ yine bir Ay Yapım dizisinde



Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ bu defa ilk Türk gangster olarak anılan Necdet Elmas’ın hayatını dizi projesi olarak hayata geçirmek için bir araya gelecek. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bu projede Ay Yapım’la birlikte ortak yapımcı olacak.

---

Sevmek Yüzünden - Netflix



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman'ın yer aldığı Sevmek Yüzünden filmi, 23 Ağustos'ta Netflix'te yayında olacak.

---

Gölgede 39 Derece



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Gölgede 39 Derece'nin çekimleri tamamlandı.

---

Her Şeyin Başı Merkür



Başrollerinde Sinem Kobal ve Alp Navruz'un yer aldığı Her Şeyin Başı Merkür filminin çekimlerine başlandı.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder